Projekte Dërguese

Projekte Dërguese EVS

 

BBA ka dërguar tashmë disa vullnetarëve jashtë vendit në projekte të ndryshme në pajtim me interesin e të rinjve dhe shoqatave tona partnere në Evropë. Që nga viti 2006 deri më tani ne kemi qenë një Organizatë Dërgimi për vullnetarët të cilët shkuan në vënde të tilla si Portugalia, Belgjika, Rumania, Italia, Luksemburgu, Danimarka dhe aktualisht ne jemi të përgatitur për një EVS për të shkuar në Spanjë për një projekt 1-vjeçar. Përveç kësaj ne kemi të rinj të tjerë që na kontaktojnë në vazhdimsi dhe kërkojnë info në kuadër të programit YiA.