Në kuadër të projektit “Jemi edhe ne – kamp veror për fëmijët me aftësi te kufizuara intelektuale” nxënësit e shkollës speciale “Luigj Gurakuqi” po përmirësojnë dijet dhe rrisin ndërveprimin shoqëror nëpërmjet aktiviteteve dhe lojërave edukuese dhe argëtuese.Na ndiqni çdo ditë për më shumë…* Ky projekt organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.”#tirana#youth#EuropeanYouthCapital2022#EYC2022#ActivateYouth#EuropeanYearOfYouth#NationalYouthCongress#CityOfTirana#Rini aktive #Vullnetarizëm#argëtim#Gjithëpërfshirje

Translate »