Pertej Barrierave Beyond Barriers – Pertej Barrierave vjen me nje projekt te ri ne nje partneritet tashme disa vjecar me Institutin e Nxenesve qe nuk Degjojne. Nje sere e re edukative ne mjediset e Institutit po merr jete me mbeshtetjen e Qeverise Kanadaze nepermjet fondeve te inisiativave lokale te Ambasades Kanadeze ne Rome.

Sot patem kenaqesine te mireprisnim ne mjediset e Institutit te Nxenesve qe nuk Degjojne ambasadoren e Kanadase ne Rome, Zonjen Elissa Golberg dhe stafin e saj per te pare nga afer progresin e punimeve ne sere. Ky projekt do te ofroje edukim per kopshtari per nxenesit por edhe do te rrise aftesite e tyre per te ndervepruar, komunikuar dhe punuar ne skuader.

Znj. Orjola Idrizi, Drejtoresha e Institutit beri nje prezantim te punes qe behet me nxenesit me fokus ne programet per edukimin profesional.

Stafi i Pertej Barrierave gjithashtu prezantoi projektin e Qendres Rinore Levizese dhe mundesite qe ofrohen per te rinjte.

Falenderojme Ambasaden Kanadeze per besimin e dhene per te implementuar kete projekt kaq te dashur per nxenesit me aftesi ndryshe.

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »