Java e Parase me Qendren Rinore Levizese

Në kuadër të Javës së Parasë, Përtej Barrierave në bashkëpunim me Bankën Credins, Credins Bank nën kujdesin e Njësisë Administrative Nr. 10 dhe Znj. Karolina Kostallari Karolina Kostallari organizuan aktivitet sensibilizues me nxënës të shkollës “Dora d’Istria”. Fokusi i aktivitetit ishte promovimi i edukimit financiar te fëmijët dhe të

Youth Info Bus ne Tirane!

Të rinjtë meritojnë të kenë një qendër rinore afër, që u jep atyre informacion, njohuri,aftësi dhe mundësi për tu trajnuar, zhvilluar e për të qenë të angazhuar! Për ata të rinj që nuk kanë një të tillë afër ne do ta sjellim atë tek ju, mbi katër rrota! Shikoni

INFO YOUTH BUS

Pertej Barrierave sjell nje projekt inovativ per te paren here ne Shqiperi! Sot ne Miresevjen Party prezantuam nje filozofi ndryshe per te rinjte, nese ti nuk shkon tek qendra rinore, Qendra Rinore Levizese vjen tek ty! Qendra Rinore Levizese eshte nje kamion i adaptuar nga brenda per aktivitete rinore

Translate »