Studimi Kombetar mbi Punen Rinore ne Shqiperi

Dimensione Rinore – Potenciali dhe Zhvillimi i Punës Rinore në Shqipëri” është projekti më i ri që po implementojmë në kuadër të titullit “Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022” Qëllimi kryesor i këtij projekti është krijimi i një mjedisi mundësues shumë dimensional ku puna rinore njihet si mekanizëm kyç

Nje dhurate per seren tone!

Nje dhurate e vecante dhe me shume dashuri ka ardhur per seren tone nga Hollanda! Faleminderit shume @lusimailaj per perkushtimin dhe mbeshtetjen qe ke treguar gjithmone per ne si edhe shembullin e mire qe jep per te ndihmuar ata qe kane nevoje me shume se te gjithe  Sera jone

Dimensione Rinore- Studimi Kombetar Mbi punen Rinore

“Dimensione Rinore – Potenciali dhe Zhvillimi i Punës Rinore në Shqipëri” është projekti më i ri që po implementojmë në kuadër të titullit “Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022” Qëllimi kryesor i këtij projekti është krijimi i një mjedisi mundësues shumë dimensional ku puna rinore njihet si mekanizëm kyç

Pertej Barrierave hap pozicion te ri pune!

Nese jeni diplomuar ne nje nga fushat sociale, te pelqen vullnetarizmi, puna rinore dhe qytetaria aktive atehere ne po te kerkojme ty. Pertej Barrierave ka hapur thirrjen per Koordinator Projektesh me kohe te pjesshme. Nese keni aftesi organizative te mira dhe mund te menaxhoni kohen tuaj dhe prioritizimin e

Promotional Activity

On february 10th, a promotion activity was organized for the “Digital Skills for NEETS” project and Erasmus Plus in Kukes, Albania. The activity is done in framework of the project Digital Skills for NEETS, funded by the EU under the programme of Erasmus Plus and lead by Udruzenje Svetlost,

Thirrje per eksperte

Hartimi i Studimit Kombëtar mbi Punën Rinore “Dimensione Rinore – Potenciali dhe Zhvillimi i Punes Rinore ne Shqiperi” Puna rinore në Shqipëri është në një udhëkryq me shumë sfida, siç janë institucionalizimi dhenjohja, zhvillimi i mëtejshëm, klasifikimi në fusha interesi dhe specializimi i punonjësve që punojnë me të rinjtë,

Me nxënësit e Gjimnazit “Sami Frashëri” – Tiranë për të prezantuar dy risitë dixhitale që Përtej Barrierave ofron për të rinjtë: Aplikacioni Mobile Volunteering dhe Platforma Aktivizon.al.

Aplikacioni “Mobile Volunteering” sjell për herë të parë në Shqipëri një vendtakim dixhital që lidh kërkuesit me ofruesit e mundësive të vullnetarizmit duke targetuar pikërisht një nevojë reale, e cila synon të ofrojë informacionin e munguar dhe mundësitë e vullnetarizmit, përmes qasjes dixhitale në formën e një aplikacioni në

Si na gjeti sera kete Dhjetor!

Kete jave sera ka ndricuar nga zarzavatet dhe lulet qe po lulezojne ne keto dite te ftohta dimri! Shikoni kete video per me shume https://www.facebook.com/reel/1301381347365461/?s=single_unit&cft[0]=AZVmOR7hjDyfzPF5NYuKbCd8GbTOR29_Gq53HLGVhGwFnMx3nzlth86mCxSyyVrmiN2L0JlLFkYiLlGnBkf8_iv_hQ21LsI7YTB65k25EPVSFoMSlfuMIRkBxKwK-yUM42XFOKhXlMoSkHfqopU1N-p4OTOF5Cy9BcYgLZ0h9mSY-hCMB3j1CfXJL_Im8xQjMKJTv7xHbKMcliGSTxR96j8k&tn=H-R

Translate »