🌷

🌿🌷Disa momente nga trajnimi i dytë i ciklit të trajnimeve për aftësitë e gjelbra me nxënës të Institutit të Nxënësve që Nuk Dëgjojnë (INND) në Tiranë, në kuadër të implementimit të projektit “Green Skills for Youth with Hearing Impairment”, me mbështetjen financiare të Ambasadës Kanadeze në Romë.

📌 Në këtë sesion trajnerja, Znj. Klaudia Piroli nga Tulla Culture Center u fokusua në hapat e mëtejshëm të përkujdesit ndaj bimëve. Nxënësit mësuan praktikisht teknika për t’u garantuar perimeve e luleve një rritje të shëndetshme, që nga momenti i mbirjes së fidanit, procesi i ujitjes, rritja në kate dhe harrja në varësi të specifikave të secilës bimë.

☀️ Një ditë plot entuziazëm dhe buzëqeshje ☀️

Projekti “Green Skills for Youth with Hearing Impairment” është financuar nga CFLI (Canada Fund for Local Initiatives)

#CFLI#CanadaAlbania#Youth#Teamwork

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »