Nje dhurate e vecante dhe me shume dashuri ka ardhur per seren tone nga Hollanda! Faleminderit shume @lusimailaj per perkushtimin dhe mbeshtetjen qe ke treguar gjithmone per ne si edhe shembullin e mire qe jep per te ndihmuar ata qe kane nevoje me shume se te gjithe 

Sera jone e ndertuar ne Shkollen Luigj Gurakuqi per t’ju ardhur ne ndihme femijeve me aftesi te kufizuara intelektuale po gjallerohet cdo dite e me shume me ardhjen e pranveres! 
https://www.instagram.com/reel/CqNfeRLAUnr/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Shikoni videon ne Instagram ne linkun e mesiperm!

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »