Pertej Barrierave sjell nje projekt inovativ per te paren here ne Shqiperi! Sot ne Miresevjen Party prezantuam nje filozofi ndryshe per te rinjte, nese ti nuk shkon tek qendra rinore, Qendra Rinore Levizese vjen tek ty! Qendra Rinore Levizese eshte nje kamion i adaptuar nga brenda per aktivitete rinore dhe do te operoje me 4 programe baze: Qytetari Aktive, Programet Rinore te Bashkimit Europian, Edukim financiar dhe Edukim Dixhital. Projekti implementohet nga organizata Pertej Barrierave ne bashkepunim me Kongresin Rinor Kombetar. Falenderojme Drejtorine e Rinise ne Bashkine Tirane dhe Minibashkine nr.10 te cilet bashkepunuan ne kete projekt inovativ per rinine! Mirenjohje dhe falenderime per Credins Bank per mbeshtetjen!

SALTO YOUTH South East Europe Resource Centre

Credins Bank

Beyond Barriers – Pertej Barrierave

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »