Të rinjtë meritojnë të kenë një qendër rinore afër, që u jep atyre informacion, njohuri,aftësi dhe mundësi për tu trajnuar, zhvilluar e për të qenë të angazhuar! Për ata të rinj që nuk kanë një të tillë afër ne do ta sjellim atë tek ju, mbi katër rrota! 😄🚚

Shikoni këtë video për tu njohur me 4 programet tona! Nga Janari 2024, Youth Info Bus do të ndezë motorrët, ndaj na kontaktoni nëse doni të ndalojmë tek ju! 🥰

Faleminderit bashkëpunëtorëve tanë që e mundësuan këtë projekt inovativ! 🤍

Bashkia TiranëKongresi Rinor KombëtarTirana European Youth Capital 2022Credins Bank

Faleminderit Concept Marketing për videon! 🙌

#education#MobileYouthWork#youthinformation#citizenshipeducation#financialeducation#digitaleducation#inovation#mobility#youthempowerment#youthdevelopment#inclusion#virtualrealitygames

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »