Lajme të bukura ☀️

🙌🏻 Kemi filluar tashmë trajnimin mbi aftësitë e gjelbra me nxënës të Institutit të Nxënësve që Nuk Dëgjojnë (INND) në Tiranë, në kuadër të implementimit të projektit “Green Skills for Youth with Hearing Impairment”, me mbështetjen financiare të Canada in Italy, Albania, Malta and San Marino

📌 Sesioni i zhvilluar nga trajnerja, Znj. Klaudia Piroli iu dedikua njohurive dhe aftësive bazë në mbjelljen dhe përkujdesin ndaj bimëve. Nxënësit patën mundësinë të praktikojnë informacionet e marra duke mbjellë vetë fara lulesh dhe perimesh, për rritjen e të cilave do të kujdesen tashmë çdo ditë.

🤩 Falenderime të përzemërta për trajneren tonë dhe për mësueset e INND, për bashkëpunimin e deritanishëm dhe përkushtimin në misionin e tyre. Faleminderit Ambasada Kanadeze për besimin!

☘️🌸 Një surprizë e bukur na pret në vazhdim!

Projekti “Green Skills for Youth with Hearing Impairment” është financuar nga CFLI (Canada Fund for Local Initiatives)

#CFLI #CanadaAlbania #Youth #Teamwork 🤝

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »