22 te rinj nga Durresi ishin pjese e projetit Boomerang ku diskutuan mbi temen e te dejtave te njeriut dhe me specifikisht per pakteten e te drejtave sociale!

Gjate aktivitetit te rinjte u njohen me programin Enter! nga Keshilli i Europes dhe sesi permes punonjesve rinore mund te behen te aksesueshme te drejtat sociale per te rinjte qe vijne nga zona me disavantazhe. Pjese e aktivitetit ishin perfaqeuses nga organizata Udhetimi i Lire!

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »