Pertej Barrierave me date 21 tetor pati mundesine e pjesemarrjes ne Panairin e organizatave te zhvilluar ne Cerrik me ftese te organizates Haste. Pergjate panairit patem mundesine te takonim shume te rinj dhe ti prezantonim ata me projektet e shumta qe mund te marrin pjese nga programet e Erasmus Plus dhe European Solidarity Corps. Gjithashtu pergjate panairit patem mundesine e prezantimit te platformes “Aktivizon.al” e cila do te lancohet shume shpejt ne kuader te Tirana kryeqyteti Evropian i Rinise me mbeshtetjen nga Kongresi Rinor Kombetar dhe Bashkia Tirane. Te rinjte mesuan sesi mund te regjistrohen ne platforme dhe me pas te kryejne kurset sipas preferencave te tyre.

* Ky projekt organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë
#tirana#youth#EuropeanYouthCapital2022
#EYC2022#ActivateYouth
#EuropeanYearOfYouth#NationalYouthCongress
#CityOfTirana#Rini aktive #Vullnetarizëm#argëtim#Gjithëpërfshirje

#tirana#youth#EuropeanYouthCapital2022#EYC2022#ActivateYouth#EuropeanYearOfYouth#NationalYouthCongress#CityOfTirana#Rini aktive #Vullnetarizëm#argëtim#Gjithëpërfshirje

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »