Beyond Barriers në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane fillon sot një rrugëtim të ri me projektin “Gazetaria celulare – Nga qoshet në qytete”, një kombinim i aktiviteteve krijuese mbi edukimin mediatik që promovon kompetencat e të rinjve pjesëmarrës në qytetarinë aktive dhe qytetarinë dixhitale, duke përdorur mjete mediatike për të adresuar dhe raportuar çështjet në komunitetet lokale. Sot organizuam punëtorinë e parë të projektit në Këndin Amerikan në Vlorë, ku 15 të rinj nga komuniteti i Vlores na u bashkuan për të mësuar rreth edukimit mediatik dhe për të zhvilluar aftësi konkrete që ata mund të praktikojnë në krijimin e artikujve dhe videove gjatë përdorimit të celularëve.

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »