Nese jeni diplomuar ne nje nga fushat sociale, te pelqen vullnetarizmi, puna rinore dhe qytetaria aktive atehere ne po te kerkojme ty.

Pertej Barrierave ka hapur thirrjen per Koordinator Projektesh me kohe te pjesshme. Nese keni aftesi organizative te mira dhe mund te menaxhoni kohen tuaj dhe prioritizimin e punes, dergoni CV dhe letren tuaj te motivimit ne adresat elektronike [email protected] brenda dates 10 Mars.

Shkarkoni dokumentin per me shume informacion!

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »