Pertej Barrierave eshte duke kerkuar nje kompani per te ndertuar nje kopesht ne kuader te projektit “Growing Stronger”. Gjeni termat e references bashkangjitur postit dhe na shkruani brenda dates 1 Korrik 2023, ne emailin [email protected]

Related Post

09/02/2024

Nje sere e re ne Horizont!

Pertej Barrierave Beyond Barriers – Pertej Barrierave vjen me

05/02/2024

Call for monitoring and Evaluation Expert

We invite interested applicants to join the Youth-CARE project,

Translate »