Në festivalin e aftësive, karrierës dhe punes prezantuam pranë të rinjve projektin ‘Fuqizimi i brezit të ardhshëm të aktivistëve dhe liderëve shqiptarë’. Gjatë aktivitetit te rinjtë janë bërë pjesë e lojës novative ‘perralla e dy qyteteve’ 

Një falënderim të veçantë Albanian Skills për ftesën dhe mundësinë për të qenë pjesë e këtij festivali tepër frymëzues!

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »