Qendra Rinore TEN për të prezantuar platformen Aktivizon.al si pjesë e projektit “Aktivizon.al- qasje inovative per nxitjen e pjesemarrjes rinore” që po implementohet në kuadër të “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”.

AktivizON është një projekt strategjik që do të zhvillohet në kuadër të TEYC dhe implementohet nga organizata Përtej Barrierave për përmirësimin e punës rinore në Shqipëri përmes përdorimit

të mjeteve dixhitale. Të rinjtë u njohën me platformën dhe sesi mund të bëhen pjesë e trajnimeve online.

Falenderime shkojnë për Ledi Hamzaj dhe Agjencinë e Rinisë në Bashkinë e Tiranës për prezantimin e mundësive që ofron Karta e Studentit.

*Ky projekt organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkia Tiranë.*

#tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022

#EYC2022 #ActivateYouth

#EuropeanYearOfYouth #NationalYouthCongress

#CityOfTirana #Riniaktive #Vullnetarizëm #argëtim #Gjithëpërfshirje

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »