Aktivizon.Al sjell të parën platformë mbi punën rinore në Shqipëri! www.aktivizon.al

Regjistrohuni falas në kurset e platformës për të mësuar më tepër rreth tematikave si Të drejtat e njeriut dhe të drejtat sociale, Vullnetarizmi, Qasjet Edukative në edukimin jo-formal dhe Mësimi ndërkulturor.

Mënyra e zhvillimit të kurseve është në mënyre asinkronius dhe mund t’i realizoni ato sipas kohës tuaj. Në fund të cdo kursi ju do të mund të gjeneroni një certifikatë për mbarimin e modulit të përzgjedhur!

Kujdes!! Kurset do të jenë hapur deri më datë 13 Dhjetor 2022! Nxitoni të bëheni pjesë!

Ky projekt organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë!

#tirana#youth#EuropeanYouthCapital2022#EYC2022#ActivateYouth#EuropeanYearOfYouth#NationalYouthCongress#CityofTirana#Riniaktive#Vullnetarizem#argetim#Gjitheperfshirje

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »