Sot shënuam fillimin e Programit për Ngritjen e Kapacitetev edhe Mentorimin e të rinjve si pjesë e projektit “Fuziqimi i Gjeneratës së Re të Liderve dhe Aktivistëve Shqiptarë”. Të rinjtë u bënë pjesë e Workshop-it “edukimi mbi aftësitë e lidershipit”, që u fokusua në eksplorimin e sferave të lidershipit, përmirësimin e aftësive udhëheqëse, komunikimin efektiv, strategjitë dhe nxitjen e punës në grup.

 Një falenderim i veçantë shkon për Z. Dritan Idrizi i cili ndau me të rinjtë ekspertizën e tij dhe nxiti pasionin për të mësuar.

Na ndiqni për më shumë ndërsa përgatitemi për workshop-et e ardhshme “edukimi mbi të drejtat e njeriut”, “paqja dhe siguria”, “ekonomia & inovacioni” dhe “angazhimi komunitar”!

Programi i Ngritjes së kapaciteteve dhe mentorimit realizohet në kuadër të projektit “Fuqizimi i brezit të ardhshëm të liderve dhe aktivisteve Shqiptarë”, mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Tiranë.

Related Post

25/05/2024

Community Of Practice! Why empowering Volunteer managers and policy Makers?

On 7th May 2024, Beyond Barriers hosted an engaging

29/03/2024

First Capacity Building Training! V-Calc

We are happy to announce the successful completion of

Translate »