Green skills for Youth hearing impairment!

Jemi të lumtur të ndajmë me ju iniciativën më të re të BBA financuar nga Canada Fund for LocalInitiatives (CFLI) Albania “Green skills për të rinjtë që hasin vështirësi me dëgjimin”.Ky projekt synon të ndërtojë një serë në ambientet e shkollës speciale, ku të gjithë nxënësit do të kenëakses

Mirë se vini në aplikacionin Mobile Volunteering!

Mirë se vini në aplikacionin Mobile Volunteering! Mobile Volunteering i aksesueshëm përmes celularit dhe i projektuar për të gjithë është në duart tuajaqë në vitin 2022. Ky aplikacion bën që aksesimi në informacion dhe mundësitë e vullnetarizmit të jetëmë i lehtë se kurrë, ndihmon ata që kërkojnë projekte apo

Thirrje për Ekspert Për zhvillimin e një fushate promovuese dhe informative për vullnetarizmin

Projekti “Rritja e kapaciteteve për vullnetarizëm të qëndrueshëm” është një projekt që do të implementohet nga Shoqata Përtej Barrierave, financuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile në Shqipëri. Qëllimi kryesor i këtij projekti është krijimi i një mjedisi mundësues përmes ngritjes së kapaciteteve të ofruesve të vullnetarizmit, promovimit

BBA po kerkon: Ekspert IT për Mirëmbajtjen e Platformës “VullnetarizmiPikëAL”

Projekti “Rritja e kapaciteteve për vullnetarizëm të qëndrueshëm” është një projekt që do të implementohet nga Shoqata Përtej Barrierave, financuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile në Shqipëri. Qëllimi kryesor i këtij projekti është krijimi i një mjedisi mundësues përmes ngritjes së kapaciteteve të ofruesve të vullnetarizmit, promovimit

“Rritja e kapaciteteve për vullnetarizëm të qëndrueshëm”

Projekti “Rritja e kapaciteteve për vullnetarizëm të qëndrueshëm” 😊🤝🌱, i financuar nga Agjensia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), synon të krijojë një mjedis që inkurajon dhe lehtëson vullnetarizmin në Shqipëri. Ky projekt ka qëllime të rëndësishme për të promovuar dhe zhvilluar vullnetarizmin në vend: Promovimi i Standardeve të

Translate »