Vullnetarizmi ne celular- se shpejti

Organizata Përtej Barrierave në kuadër të programit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”po ndërton aplikacionin “Mobile Volunteering”, aplikacion i cili do të shërbejë si një urëlidhëse midis subjekteve që ofrojnë mundësi vullnetarizmi dhe të rinjve që duan tëangazhohen në këto mundësi. Ky projekt targeton pikërisht një nevojë reale, e cila

Pertej Barrierave ne kuader te projektit Aktivizon.al shpall thirrjen per kompani te cilat mund te zhvillojme platforma online!

AktivizON është një projekt strategjik që do të zhvillohet në kuadër të TEYC dhe implementohet nga organizata Përtej Barrierave për përmirësimin e punës rinore në Shqipëri përmes përdorimit të mjeteve dixhitale. Përtej Barrierave hap thirrjen për kompani programimi per zhvillim të platformës Aktivizon.al! Klikoni dokumentin e mëposhtëm për më

Thirrje per Eksperte! Aktivizon.al

AktivizON është një projekt strategjik që do të zhvillohet në kuadër të TEYC dhe implementohet nga organizata Përtej Barrierave për përmirësimin e punës rinore në Shqipëri përmes përdorimit të mjeteve dixhitale. Projekti AktivizON ka për qëllim të zhvillojë kapacitetet e punonjësve/liderave/aktivistëve rinor të cilët punojnë direkt në fushën e

Thirrje per kompani ushqimi ne kuader te projketit “Jemi edhe ne”- Kamp veror per femijet me aftesi ndryshe nga programi TEYC.

Kampi veror për të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale ndërthur nevojat direkte tëtyre me elementë të tjere shoqerorë që ndikojnë në përmirësimin të situatës së tyre poredhe lehtesimit të personave që jetojnë/ punojne direkt me ta si mesuesit, prindrit dhevellezrit/motrat. Gjithashtu projekti vendos në vëmendje promovimin e vullnetarizmit

Aktivizon.al Qasje Inovative per nxitjen e pjesemarrjes rinore, nje projekt i ri ne kuader te TEYC

AktivizON është një projekt strategjik që do të zhvillohet në kuadër të TEYC dhe implementohet nga organizata Përtej Barrierave për përmirësimin e punës rinore në Shqipëri përmes përdorimit të mjeteve dixhitale. Projekti AktivizON ka për qëllim të zhvillojë kapacitetet e punonjësve/liderave/aktivistëve rinor të cilët punojnë direkt në fushën e

Projekti Boomerang

Previous Next Në kuadër të projektit Boomerang, u zhvillua sot në Durrës aktiviteti “Ec një hap përpara” ne sinergji me projektin “Rruga drejt të drejtave të njeriut”. Projekti fokusohet në promovimin e të drejtave sociale dhe përfshirjes sociale tek të rinjtë nga grupet e margjinalizuara përmes përdorimit të metodave

Boomerang shkon ne Durres!

22 te rinj nga Durresi ishin pjese e projetit Boomerang ku diskutuan mbi temen e te dejtave te njeriut dhe me specifikisht per pakteten e te drejtave sociale! Gjate aktivitetit te rinjte u njohen me programin Enter! nga Keshilli i Europes dhe sesi permes punonjesve rinore mund te behen

Translate »