Peek a Boo! Trick or treat

Vullnetarët tanë francezë, Inesse, Aymane, Zoe dhe Ranya duke festuar Halloween-in me fëmijët dhe të rinjtë e shkollës speciale “Luigj Gurakuqi”, së bashku me vullnetarët që na u bashkuan në kuadër të Ditës së Solidaritetit dhe Aktivizmit Social, Hana dhe Valmir 

Një ditë plot adrenalinë, të qeshura dhe njohje të reja!

#school #halloween #party #voluneering #europeansolidaritycorps #solidarity #activism #youth

Related Post

26/09/2023

MEET THE TEAM “GREEN SKILLS FOR YOUTH WITH HEARING IMPAIRMENT” #CFLI

“Green skills për të rinjtë me vështirësi në dëgjim”

21/09/2023

U mbyll me sukses trajnimi dy-ditor mbi “Ciklin e Menaxhimit të Vullnetarëve”!

Trajnimi dy-ditor ishte një përvojë e mbushur me dije,

Translate »