News

BBA closes the first Europe for Citizens Project

The project « Active European Citizenship for Democracy and Participation: Connecting the EU and Western Balkans » was funded with the support of the European Union under the Programme "Europe for Citizens"

 

25 Nentor si Diten Nderkombetare per eleminimin e dhunes kunder gruas.

Jeni te gjithe te ftuar ne aktivitetin e rradhes se organizates Pertej Barrierave!

Organizata e Kombeve te Bashkuara ka percaktuar daten 25 Dhjetor si Diten Nderkombetare per eleminimin e dhunes kunder gruas.

Per te sensibilizuar te rinjte e qytetit te Tiranes dhe vullnetaret lokal te organizates, diten e hene, ne oren 5.00pm. do te organizojme nje aktivitet me teme "Stop Dhunes kunder grave"

Vullnetare lokal dhe europian te organizates do te diskutojne me njeri tjetrin per ceshtje te dhunes kunder grave dhe do te shikojne se bashku nje film i cili fokusohet ne te drejtat e grave.

Youth Exchange in Mali Idos, Serbia: LoCoEco

Being Eco –Friendly in Mali Iđoš,Serbia   …One of the activities ,where volunteers of Beyond Barriers participated in July was the youth exchange which took place in Mali Iđoš. The youth exchange  LoCoEco  gathered  together young people from 6 countries around Europe including : Serbia, Bosnia and Herzegovina, Latvia, Spain, Poland and Albania.

Ejani te pastrojme Tiranen, diten e premte ne oren 9.00 tek Vizion+ ne Rr. Don Bosko

Te dashur vullnetare. Po ju bejme me dije listen e vendeve nga do te nisi aksioni vullnetar ne Tirane. Keto jane 15 pikat ku ju mund te paraqiteni per tu bere pjese e aksionit ne daten 22 Nentor 2013 ora 9.00. 
  
Ne keto pika ju do te merrni te gjithe informacionin e nevojshem ne lidhje me zonat qe do te pastrohen si dhe nje pale dorashka plus nje pako thes (nese nuk keni mundesi ti siguroni vete ato sic ju kemi kerkuar). 
Ne oret/ditet ne vijim do merrni dhe me shume detaje ne lidhje me aksionin. 

Dita Europiane Kunder Fashizmit dhe Antisemitizmit

 Organizata Pertej Barrierave iu bashkua nismes se Rrjetit Europian UNITED duke organizuar ne daten 9 Nentor, Diten Europiane kunder Fashizmit dhe Antisemitizmit, nje aktivitet me te rinj lokal dhe Europian ne qytetin e Tiranes. 

First Europe for Citizens civil society project in Albania

Europe for citizens

 

First We are pleased to announce that the The Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) has approved the first Albanian project under Europe for Citizens Programme Action 2 – Active Civil Society in Europe (Measure 3 - Support to projects initiated by civil society organisations).