Si na gjeti sera kete Dhjetor!

Kete jave sera ka ndricuar nga zarzavatet dhe lulet qe po lulezojne ne keto dite te ftohta dimri! Shikoni kete video per me shume https://www.facebook.com/reel/1301381347365461/?s=single_unit&cft[0]=AZVmOR7hjDyfzPF5NYuKbCd8GbTOR29_Gq53HLGVhGwFnMx3nzlth86mCxSyyVrmiN2L0JlLFkYiLlGnBkf8_iv_hQ21LsI7YTB65k25EPVSFoMSlfuMIRkBxKwK-yUM42XFOKhXlMoSkHfqopU1N-p4OTOF5Cy9BcYgLZ0h9mSY-hCMB3j1CfXJL_Im8xQjMKJTv7xHbKMcliGSTxR96j8k&tn=H-R

Nje Sere ne horizont!

Sot ishte një ditë e veçantë për ne! Pas një bashkëpunimi të suksesshëm me partnerët tanë, inaguruam sot Serën e dedikuar për fëmijët me aftësi të kufizuara intelektuale të Shkollës Speciale Luigj Gurakuqi në Tiranë. Me mbështetjen financiare të Platformës Smile.al dhe partneret e saj Bankën Credins, Fondacionin Credins,

Translate »